0
Gå vidare till innehåll
Teodors Fjäderfä och bisysslor AB
Teodors Fjäderfä och bisysslor AB
Hem
Foder & tillbehör
Min verksamhet
Snickeri
Lantbruk
Jakt & Viltförvaltning
Biodling
Fågelverksamhet
Tips
Att skaffa höns
Att skaffa vaktlar
Hönshuset "UPPLAND"
Snickeri-projekt
Webbshop
Kontakt
Teodors Fjäderfä och bisysslor AB
Teodors Fjäderfä och bisysslor AB
Hem
Foder & tillbehör
Min verksamhet
Snickeri
Lantbruk
Jakt & Viltförvaltning
Biodling
Fågelverksamhet
Tips
Att skaffa höns
Att skaffa vaktlar
Hönshuset "UPPLAND"
Snickeri-projekt
Webbshop
Kontakt
Hem
Foder & tillbehör
Mapp: Min verksamhet
Tillbaka
Snickeri
Lantbruk
Jakt & Viltförvaltning
Biodling
Fågelverksamhet
Mapp: Tips
Tillbaka
Att skaffa höns
Att skaffa vaktlar
Hönshuset "UPPLAND"
Snickeri-projekt
Webbshop
Kontakt
Webbshop Trofé - VILDSVIN
20210401_183603.jpg Bild 1 av
20210401_183603.jpg
20210401_183603.jpg

Trofé - VILDSVIN

650,00 kr
slutsåld

Jag kokar och monterar betarna på sköld.

Observera - Frys in käken så snart som möjligt efter att djuret skjutits, alternativt lämna in den direkt till mig om jag har möjlighet att ta emot. Då minskar risken för missfärgningar. Såga av käkarna med god marginal så du inte skadar tänderna, räkna med att du endast ser 1/3 av beten.

Lägg i kundvagnen

Jag kokar och monterar betarna på sköld.

Observera - Frys in käken så snart som möjligt efter att djuret skjutits, alternativt lämna in den direkt till mig om jag har möjlighet att ta emot. Då minskar risken för missfärgningar. Såga av käkarna med god marginal så du inte skadar tänderna, räkna med att du endast ser 1/3 av beten.

Jag kokar och monterar betarna på sköld.

Observera - Frys in käken så snart som möjligt efter att djuret skjutits, alternativt lämna in den direkt till mig om jag har möjlighet att ta emot. Då minskar risken för missfärgningar. Såga av käkarna med god marginal så du inte skadar tänderna, räkna med att du endast ser 1/3 av beten.

Foto: Teodor Wilsson, Pehr Söderman,

Angelica Svensson, Karin Stefansson

Flädervägen 6

18443 Åkersberga

teodorwilsson@gmail.com
072-262 63 03